Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Фото звіт конкурсу Intel-Техно 2016

Фото звіт конкурсу Intel-Техно 2016

11-13 жовтня в КПІ вкотре відбувся захід для школярів - конкурс науково-технічних проектів учнів Intel-Техно Україна. Фізико-технічний інститут (знов таки як і завжди) приймав активну участь у організації і проведенні Всеукраїнського етапу Всесвітнього конкурсу ISEF. Перебуваючи у вирі подій хочемо представити фотозвіт того як це проходило.

Конкурс за роки трансформувався (україський етап але не світовий) і тепер проходить в межах Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів "Sikorsky Challenge"

При цьому місце проведення змінились від маленького коридору третього поверху головного корпусу КПІ на Центр культури та мистецтв НТУУ "КПІ ім Ігоря Сікорського". Вже чимала кількість фірм та організацій значаться спонсорами:

Спонсори, спонсорами, а ми хочемо подякувати оргкомітету який виконував технічну роботу не відсвічуючись при цьому у софітах

Хоча основні події відбувались 12-го, це був власне захист проектів, деякі члени журі та просто зацікавлені прийшли попередньо ознайомитись зі стендами, роботами і можливо учасниками.

Це був момент підготовки, коли коридори ще пусті

 

Є лише частина стендів та плакатів які сиротливо висять без свої кураторів і лише поодинокі відважні першопрохідці члени журі, намагаються розібратись:

  

що ж це таке

"Металоріз для космонавтів або свічка у космосі"

  

або ж

"Орігінальний спосіб паркування автомобілів на газоних ділянках"

Чи можливо зробити "Ліфт у космос"

намагаючись "Відкрити для себе Всесвіт"

"Охолодити продукти без використання електроенергії"

помріяти про літо гойдаючись у "Електрогамаку"

розібратись у "Фізичних аспектах формування та сприйняття динамічної реклами",

 

як це воно з одного боку так виглядає, а з другого по іншому

І ще можно було помилуватись дивним пристроям та макетам з інших секцій

 

     

На другий день вже було не проштовхнутись, треба було у обмежений час обійти усіх учасників у своїй секції, встигнути на обід, заповнити бланки і ще купу діл. Але головне вже можна було з перших вуст почути, що ж хотіли до нас донести чудові та талановиті учні

     

Але головне члени жюрі уважно слухали, (зазвичай поодинці)

      

інколи разом

  

встигаючи відволіктись на тих хто фотографує

а інколи замислюючись та уважно вчитуючись у матеріал

 

І вже можна було побачити працюючі моделі і подивитись як воно влаштовано всередині (що саме по собі вже робило вартим того щоб приймати участь)

   

А самим учасникам треба було розповідати про свій проект ще раз і ще раз, але кожен раз було видно, що цем їм цікаво:

 

Крім того ще і на англійській треба було розповісти про свій проект (все ж таки конкурс міжнародний)

 

Звісно одразу хотілось обговорити, поділитись тим що побачили з колегами (і студенти як члени юніорського жюрі приймали таку саму участь)

інколи дебати виникали одразу біля стендів

А в кінці наступав момент оцінювання і тут вже кожен відсторонюючись намагався бути обєктивним

 Фото взяті з галереї "Intel-Техно 2016"