Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Конкурс Intel-Техно Україна 2016-2017

Конкурс Intel-Техно Україна 2016-2017

Нагадуємо, що вже скоро стартує щорічний Всеукраїнський етап конкурсу науково-технічної творчості для школярів – «Intel-Техно Україна 2016-2017»! 

Конкурс буде проводитись з 11 по 14 жовтня 2016р. Категорії Конкурсу: Математика, Фізика та Астрономія, Інженерія, Енергетика, Робототехніка та інтелектуальні машини, Комп’ютерні науки. Викладачі нашої кафедри прийматимуть участь у формувані журі конкурсу у категорії Фізика та Астрономія.

Міжнародний конкурс Intel ISEF є найбільшим у світі конкурсом науково-дослідницьких проектів учнів старших класів, молодих науковців та інженерів. Конкурс проводиться під патронатом Національної академії наук України, за підтримки Міністерства освіти і науки України, Головного управління освіти і науки м.Києва. Організатор Національного етапу Конкурсу – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут». З переможців національного етапу формується команда України до участі у світовому етапі яий проводиться у США.

Цього року Конкурс проводився в межах Фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge, в якому заплановано поєднати багато різноманітних заходів -  Конкурс науково-технічної творчості школярів Intel-Техно Україна;  Конкурс інноваційних проектів "Sikorsky Challenge";   Освітню академію Іntel для педагогів; а також  тренінги, інтерактивні виставки, наукові експерименти на профільних майданчиках,  науково-популярні лекції провідних науковців України та світу,  демонстрацію науково-популярних фільмів,  дні відкритих дверей ВНЗ – учасників фестивалю,  тематичні екскурсії у Державному політехнічному музеї НТУУ «КПІ», практичні заняття у навчальних лабораторіях інститутів та факультетів.

Реєстрація учасників триватиме до 25 вересня 2016 року. Форма реєстрації.

До зустрічі на конкурсі!

Детальніше на офійному сайті конкурсу