Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Erasmus+ університет Гронінген (Нідерланди)

Erasmus+ університет Гронінген (Нідерланди)

Інформація стосовно проектів кредитної мобільності (обмін) програми «ЕРАЗМУС +» спільно з Університетом Гронінген (Нідерланди). Для бакалаврів, магістрів, адміністративних співробітників та науково-педагогічних працівників НТУУ «КПІ»!

Кінцевий термін подачі документів 28 березня 2016 року!

 

Для студентів навчання відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року. Для адміністративних співробітників стажування може відбутися у будь-який період (тривалість один тиждень) до травня 2017 року.

У адміністративного співробітника або науко-педагогічного працівника НТУУ «КПІ» є можливість взяти участь у ERASMUS + Staff Week (травень 2016 року. The week is scheduled to take place 23-27 May 2016 and will focus on the implementation of the ECHE principles. The focus group therefore is mainly international relations officers (and/or educational policy officers). Або якщо кандидат зацікавлен у проходженні стажування у конкретному відділі/офісі/підрозділі Університету Гронінгену, він/вона може звертатися безпосередньо до відділу/офісу/підрозділу у якому зацікавлені, для встановлення контакту та отримання згоди прийняти кандидата у рамках проекту обміну.

 

Навчання/стажування за обміном за напрямами:

  • Humanities / Languages;
  • Natural Sciences;
  • Education Science.

 

Деталі за проектом на Сайті відділу академічної мобільності НТУУ "КПІ"