Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Проекти універ. Валенсії та Гранади

Проекти універ. Валенсії та Гранади

Інформація стосовно проектів кредитної мобільності (обмін) програми «ЕРАЗМУС +» за якими відкрито конкурс в НТУУ «КПІ»:

  • univer-Valencia_25_02_2016-small.jpg Проект з Політехнічним університетом Валенсії (Іспанія). Для студентів навчання відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року. Для аспірантів навчання повинно початися до травня 2016 року (тривалість 12 місяців), для викладачів та адміністративних співробітників стажування може відбутися у бідь-яких період (тривалість два тижня) до травня 2017 року.

    Напрями навчання/стажування за обміном:

    • Engineering;
    • Environmental sciences;
    • Language and technology.

     

    Додаткова інформація за посиланням http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/243-polytechnic-university-of-valencia.  

    Конкурс в третє подовжено по 25 лютого 2016 року! Особлива увага для студентів та аспірантів!

  • granada2-01-small.jpgПроект з Університетом Гранади (Іспанія). Конкурс для адміністративних співробітників НТУУ «КПІ» та викладачів факультету електроніки та факультету біомедичної інженерії НТУУ «КПІ». 

    У адміністративного співробітника НТУУ «КПІ» є можливість взяти участь у Staff Training Week (травень 2016 року http://internacional.ugr.es/pages/perfiles/pas/staff-training-week) або якщо кандидат зацікавлен у проходженні стажування у конкретному відділі/офісі/підрозділі Університету Гранади, вони можуть звертатися безпосередньо до відділу/офісу/підрозділу у якому зацікавлені, для встановлення контакту та отримання згоди прийняти кандидата у рамках проекту обміну.

    У науково-педагогічного викладача є можливість прочитати лекції (щонайменше 8 годин на тиждень) у приймаючому факультеті. Для отримання згоди від відповідного факультету кандидат повинен зв’язатися з відповідальною особою міжнародного офісу відповідного факультету та узгодити перелік курсів та план стажування.

    Додаткова інформація за посиланням http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/242-university-of-granada.

    Кінцевий термін подачі документів - 3 березня 2016 року!