Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

19.10.16 - Засідання кафедри

19.10.16 - Засідання кафедри

Шановні колеги!

19 жовтня 2016 о 16:15 в 213 аудиторії 11-го корпусу відбудеться засідання кафедри Прикладної фізики.

Порядок денний:

  • Звіт аспірантів 2 та 3 років навчання (Марченко К. - кер. Богорош О.Т., Мезінцев М. - керівник Філін Д.В.)
  • Про участь кафедри та результати конкурсу Intel-Техно 2016.
  • Про організаційну, навчально-виховну та методичну роботу кафедрив навчальному процесі 2016-2017 навч.року.
  • Різне

 Розширений протокол:

19.10.16 на засідання кафедри Прикладної фізики були присутні всі штатні співробітники, методисти та аспіранти.

Першим питанням було заслухано результати проведення всеукраїнського конкурсу науково-технічної творчості учнів Intel-Техно 2016. Завідувач кафедри Воронов Сергій Олександрович подякував за плідну працю членам журі та оргкомітету, повідомив про результати і переможців конкурсу. Було відмічено низький рівень робіт учасників цього року.  Запропанова донести до оргкомітету пропозицію щодо удосконалення відбору учасників по секціям (можливість переносу або участі у двох секціях).

Після цього був заслуханий звіт аспірантів Мезінцева Микити. Звіт було затвердженно з умовою збільше тему підготовки публікацій. Воронов С.О. повідомив, що в зв'язку з декретною відпусткою аспірантка Казмирчук Катерина тимчасово перевала навчання у аспірантурі та представив нового апіранта Ревуцьку Любов (науковий керівник Стронський О.В.)

Перший заступник зав. кафедри ПФ Іванова Вікторія Вікторівна підняла питання порядку ліквідаціїї заборгованостей студентами, наголосила про неприпустимість затягування процесу ліквідації заборговоностей студентів з практичних та лабораторних занять. Також вона нагадала про ситуацію з першим та другим перескладанням іспитів під час останньої сесії та попросила викладчів створити умови для її недопущення. Під час обговорення було відмічено не належне реагування деканату на факти не відвідування екзаменів студентами без поважних причин та як можливий каталізатор ситуації був названий (змінений певний час тому) порядок призначення стипендії. Монастирським Г.Є. був  запропонований та обговорений його досвід в цьому питанні.

Останнє розглянуте питання доповів відповідальний за студентську практику на кафедрі ПФ Монастирський Геннадій Євгенович. Він повідомив про проблему яка виникнула через відміну літньої практики у КПІ, що крім іншого, в зв'язку зі специфікою проведення НДРС на кафедрі ПФ, ускладнює вибір студентами місця написання дипломної роботи та вибір наукового керівника. Після обговорення запропоновано вивчити досвід інших кафедр з цього питання.