Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Показати За датоюMost Read

Відгук на освітню програму Прикладна фізика Безлюдної М.В.

Розміщенно відгук Безлюдної М.В. на освітні програми бакалавра, магістра та доктора філософії "Прикладна фізика", отриманий під час громадського обговорення проектів освітніх програм у 2020 році.

Рецензія на освітню програму Прикладна фізика Негрійко А.М., Бондар М.В.

Розміщено рецензію Негрійко Анаталія Михайловича та Бондара Михайла Віталйовича на освітню програму бакалавра "Прикладна фізика" отриманий під час громадського обговорення проектів освітніх програм у 2020 році.

Відгуки, пропозиції, рецензії освітньої програми прикладної фізики 2020

Розміщено відгуки, пропозиції та рецензії проектів освітніх програм спеціальності прикладна фізика та наноматеріали. Пропозиції надходили від випускників, роботодавців, викладачів.

Опис освітньої програми бакалавра прикладної фізики

Освітня програма спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» реалізується у навчально-науковому Фізико-технічному інституті КПІ ім Ігоря Сікорського профільною кафедрою «Прикладна фізика».

Питаняння до захисту розрахункової з Фізики 3

Крім виконання розрахунків та оформлення розрахункової роботи з дисципліни Фізика 3 (спеціальність Прикладна математика), студенти мають "захистити" свою роботу, що означає виконання тестових завдань, відповіді на питання з тематики розрахункової.

Порядок підготовки до сесії в дистанційному режимі

В зв'язку з проведенням сесії в дистанційному режимі викладачі мають перевірити власні кабінети в системі "Електроний кампус" та виконати послідовність дій підготовки до дистанційного контролю знань.